













Тур у Карпатах на вихідних, що надихає та перезавантажує.
Полювання на гриби та ягоди у супроводі досвідченого провідника-збиральника.
Затишок, комфорт та смачні страви забезпечує кемп "Білий Слон".
При вдалому полюванні можна повернути всю вартість туру і ще на сувеніри залишиться. =)
Досвідчені збиральники знають: полювання на гриби — справа повна сюрпризів. :)
Може не поталанити, а можна й джекпот виграти.
Та без лукавства обіцяємо: хай там що, а ПРИГОДА вийде на славу.
Для цього є все: beautiful Карпати, безліч цікавих місць із фантастичними краєвидами і гід, закоханий у гори.
Можливі корективи програми зі збереженням загального об'єму послуг.
ЗУСТРІЧ у Ворохті о 09:00
* Маршрут може змінюватися, бо й гриби на місці не стоять: сьогодні вони тут, а завтра там. :) Наш гід вибиратиме ту місцевість, яка, за найсвіжішими даними від лісових духів, віщує найкращу "здобич".
Зверніть увагу! Якщо відбуватиметься сплав, після сніданку просимо зібрати речі й бути готовими до чекауту. Усі валізи / рюкзаки ми транспортуємо у Красник, на фініш сплаву. А звідти відбудеться трансфер у Ворохту (на потяг).
ЗАВЕРШЕННЯ туру не пізніше 19:00 у Ворохті
Кемп розташований у затишному куточку Українських Карпат, біля підніжжя Чорногірського хребта на березі Чорного Черемошу.
Читати далi >Меню турів наповнюють страви традиційної української кухні. Надаєте перевагу самостійному приготуванню їжі? Скористайтесь належно обладнаною кухнею.
Читати далi >Сплави, піші та кінні прогулянки в горах, подорожі на велосипедах, тематичні ігри у страйкбол, тир для стрільби з луку й страйкбольної зброї, сауна. Free WiFi на території табору.
Читати далi >
Що взяти для трекінгу в Карпатах? Ретельна підготовка - перший крок до безтурботної і вдалої мандрівки. Аби жодна важлива річ не була забутою, звіртесь із check list.
Читати далi >Експерти радять, варячи гриби, змінювати воду не менше трьох разів. У такий спосіб можна позбутись важких металів. Ще один варіант – готувати гриби разом з такими продуктами, як сметана (нейтралізують дію важких металів). Деякі господині засолюють, консервують чи заморожують гриби. Однак саме сушені гриби зберігають усі поживні властивості. Правда, користуватись ними можна не довше, ніж рік.
Гриби потрібно термічно чи в інший спосіб обробити відразу після збирання. Адже за три години вони можуть стати отруйними.