Наїдальня Білого Слона

рафтинг на Черемоші

Після детального аналізу, а також експериментів на кількох поколіннях туристів =), формула сніданку, обіду та вечері Білого Слона виглядає ось так:

  • поживна основна страва, як борщ, гречана чи пшенична каша, бульйон тощо;
  • смачна причіпка до основної страви, до прикладу, вареники, деруни тощо;
  • напій (прохолодний влітку і гарячий взимку), наприклад, чай чорний, із карпатських трав, какао, компот тощо;
  • смаколик придбаний чи створений власноруч, як печиво, десерти фруктові, желе, домашня випічка тощо.

Готуючи, намагаємось максимально використовувати дари природи (ягоди й овочі), тож меню Білого Слона змінюється залежно від пори року. 

готель в Карпатах

Якщо у вас є страви чи продукти, яких ви уникаєте з певних причин, повідомте про це нам і ми спробуємо знайти їм належну заміну.

відпочинок в Карпатах
 

 

зразок денного меню у Наїдальні Білого Слона

сніданок
бануш з бринзою і бочком
сирна нарізка
салат зі свіжих овочів
чай 
десерт крем-какао холодний

обід
борщ зелений
нарізка м’ясна/сирна
налисники з грибами
компот
печиво

вечеря
плов з м’ясом / нутом
салат зі свіжих овочів
сирник
напій